Ez egy INGYENES előadás. Nem tudod tudod megvenni, időben kell foglalnod

  Hogyan építs automatizált ONLINE

  VEVŐSZERZŐ rendszert a vállalkozási ötletednek

  Nem csak vállalkozóknak. Ez egy jól fizető szakma vagy egy vagyonteremtő tudás alapja. Amit itt megtanulsz az mindent megváltoztathat.

  (ez nem honlapkészítés vagy hirdetéskezelés)

  Képzés kezdete:

  MA

  00Nap
  10Óra
  10Perc
  03Mp

  INGYENES, de korlátozott a hely

  19 000 Ft helyett
   INGYEN MEGKaPOD

  nEM KÖNNYŰ 
  GYAKOROLNI KELL

  100% GYAKORLAT
  SZOFTVEREK + SABLONOK

  #1 Módszer

  Hogyan építs pénztermelő VEVŐSZERZŐ rendszert, ami nem egy sima honlap, hanem adatvezérelt marketing és az automatizáció szerelemgyereke.

  #2 Módszer

  Hogyan mehetsz biztosra, hogy amit építesz az működni fog, akkor is, ha nem vagy tecnikai zseni vagy korábban már elbuktál. A soha el nem mondott módszerek, amik már sokszor bizonyítottak.

  #3 Módszer

  Hogyan építhetsz gyorsan, működő online vevőszerző rendszereket, akkor is ha nem vagy programozó, grafikus vagy szövegíró. Bizonyított sales funnelek napok alatt. 
  Így az ötleteidet villány gyorsan megvalósíthatod.

  Ez a képzés tökéletes: szakértő vállalkozóknak, szolgáltatóknak, infó terméket készítőknek, oktatóknak, trénereknek, akik könyvet vagy más fizikai terméket árulnak, akik cégeknek vagy magánszemélyeknek adnak el, akik tudást értékesítenek, akik üzletkötők vagy szeretnék eladni a vállalkozásuk termékét, szolgáltatását vagy több ügyfélre, vevő, páciensre vagy megrendelőre van szükségük az internetről

   

  Bártfai Balázs / SalesForm

  2005 óta vállalkozom és mindig a neten adtam el. Árultam életbiztosítást, bio lekvárt, Pakisztáni márványt, webáruházat, lájkokat, honlapkészítést, részt vettem cms rendszer fejlesztésében, árukereső rendszer fejlesztésében, volt Google hirdetéskezelő szoftverem, volt tartozáskezelő piacterem és az elsők között foglalkoztam Facebook hirdetésekkel. Írtam sikerkönyvet, szerveztem 10 000 nézőt vonzó rendezvényt és alapító tulajdonosa vagy a SalesForm platformnak.

   

  Volt időm kitapasztalni mi működik és mi nem. Mindazt amire rátaláltam az úton osztom meg veled.

   

  A SalesForm rendelés automatizáló platformunkat közel félezer vállalkozó használja, akik már mind automatizálták a vevőszerzéseiket. Látom kinél mi hozz a nagy pénzt. Téged is érdekel másoknak mi  hozta meg a sikert? Akkor gyere.