Ez egy INGYENES előadás, de regisztrálnod kell (fogynak a helyek)

Hogyan építs automatizált ONLINE

ÉRTÉKESÍTÉSI rendszereket?

Neked szól, ha utálsz személyesen értékesíteni és inkább automatizálnád a folyamatot. Nagyon jó oktatóknak, szolgáltatóknak, akik drága dolgokat is árulnak (coachok, trénerek, mentorok, oktatók, kurzus készítők, digitális marketing szakemberek, online tanfolyamot készítőknek)

(ez nem honlapkészítés,hirdetéskezelés vagy social média képzés)

Képzés kezdete:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

INGYENES, de korlátozott a létszám

 

19 000 Ft helyett
 INGYEN MEGKaPOD

Stratégia és
megvalósítás

100% GYAKORLAT
SZOFTVEREK + SABLONOK

#1 Módszer

Hogyan építs folyamatos pénztermelő értékesítési rendszert, ami nem egy sima honlap, hanem adatvezérelt marketing és az automatizáció szerelemgyereke.

#2 Módszer

Hogyan mehetsz biztosra, hogy az online értékesítésed működni fog, akkor is, ha nem vagy tecnikai zseni vagy korábban már elbuktál. A soha el nem mondott módszerek, amik már sokszor bizonyítottak.

#3 Módszer

Hogyan építhetsz gyorsan, online értékesítési rendszereket, akkor is ha nem vagy programozó, grafikus vagy szövegíró. Bizonyított sales funnelek napok alatt
Így az ötleteidet villámgyorsan megvalósíthatod.

Ez a képzés tökéletes: szakértő vállalkozóknak, szolgáltatóknak, kivitelezőknek, infó terméket készítőknek, oktatóknak, trénereknek, kurzus készítőknek,  akik cégeknek vagy magánszemélyeknek adnak el, akik tudást értékesítenek, akik üzletkötők vagy szeretnék eladni a vállalkozásuk termékét, szolgáltatását vagy több automatizált bevételre van szükségük az internetről!

 

INGYENES, de korlátozott a hely

BÁRTFAI BALÁZS

Bártfai Balázs / SalesForm

2005 óta vállalkozom és mindig a neten adtam el. Árultam életbiztosítást, bio lekvárt, Pakisztáni márványt, webáruházat, Facebook lájkokat, honlapkészítést, részt vettem cms rendszer fejlesztésében, árukereső rendszer fejlesztésében, volt Google hirdetéskezelő szoftverem, volt tartozáskezelő piacterem és az elsők között foglalkoztam Facebook hirdetésekkel. Írtam sikerkönyvet, szerveztem 10 000 nézőt vonzó rendezvényt és alapító tulajdonosa vagy a SalesForm.hu platformnak.

 

Volt időm kitapasztalni mi működik és mi nem. Mindazt amire rátaláltam az úton osztom meg veled.

 

A SalesForm rendelés automatizáló platformunkat közel félezer vállalkozó használja, akik már mind automatizálták a vevőszerzéseiket. Látom kinél mi hozz a nagy pénzt. Téged is érdekel másoknak mi  hozta meg a bevételt? Akkor tarts velem.

INGYENES, de korlátozott a hely

Ahol már találkozhattunk

Ne csak nekem hidd el, hogy ez PONT JÓ neked...

Nézd meg mások mit értek el a képzés hatására

FIGYELEM: A képzés korlátozott, csak pár embernek.  Helyek Többsége már el is kelt

INGYENES, de korlátozott a hely